ФОРУМ ВСЕСВІТНЬОГО МИРУ 14-15 червня 2017, Київ, Україна -запрошення науковцям та державним лідерам всіх націй

Всесвітній союз науковців за мир (ВСНМ) проводить Форум всесвітнього миру високого рівня в червні цього року в Україні в Києві. Ця конференція, що має назву «НАУКА І МИР: перевірені рішення щодо насильства і глобальних конфліктів», представить інноваційні, засновані на фактичних даних рішення існуючих проблем насильства та конфліктів в Україні, Європі та по всьому світу.

Провідні урядові, військові, наукові та освітні лідери з усього світу вже погодилися взяти участь в цій історичній конференції. Ми зараз запрошуємо інших визначних науковців та політичних діячів приєднатися до нас.

Серед тих, хто підтвердив свій виступ або іхній виступ очікує на підтвердження, є доктор Юкіо Хатояма, колишній Прем’єр-міністр Японії; Президент Мозамбіку Йоахім Чіссано, який застосував інноваційні програми ВСНМ, щоб покласти край громадянській війни та перетворити свою націю з бідної в процвітаючу; Президент Колумбії Хуан Мануель Сантос, лауреат Нобелівської премії миру 2016 року, отримавший її за припинення десятиліть громадянської війни в Колумбії; еквадорський генерал Хосе Марті Вільяміль, який застосував методи створення миру, які підтримуються ВСНМ, для того, щоб покласти край давньої війни між Еквадором та Перу; доктор Раджендра Пачаурі, колишній голова Міжурядової групи експертів зі зміни клімату (МГЕЗК), лауреат Нобелівської премії миру 2007; і відомі українські діячі — генерал Василь Крутов, колишній керівник Антитерористичного центру при Службі безпеки України, академік Сергій Максименко, заслужений діяч науки і техніки України.

Конференція буде проходити у вишуканому готелі «Фермонт Гранд Готель» в Києві в середу та четвер, 14 та 15 червня. Пленарні засідання заплановані на протязі цілого дня 14-го червня, з додатковими переговорами та секційними засіданнями на ранок 15-го червня. Друга половина дня 15-го червня буде зарезервована для тематичних нарад з важливих мирних ініціатив в Україні і по всьому світу.

Ми закликаємо всіх вчених і лідерів,

відданих справі миру,

прийняти участь у цій історичній конференції.

Щодо питань та подання заявки на участь, будь ласка, зв’яжіться з

нами за електронною адресою: Prodan-Igor@mail.ru
або зателефонуйте на номер: +38(067)756-30-05

Ігор Продан, віце-президент ВСНМ в Україні

https://www.gusp.org/global-peace-summit/